Select Page

Over BAYOT

Uw expert in bedrijfsvastgoed

Vastgoedmakelaar Oreon Properties is uw expert op het vlak van (ver)huur of (ver)koop van kantoren, logistiek of industrieel vastgoed, investeren in vastgoed en vastgoedbeheer.

Investeerders en ondernemingen die op zoek zijn naar kantoren, logistiek of industrieel vastgoed kunnen bij Oreon Properties aankloppen voor professioneel advies op maat en begeleiding bij al hun investeringen en vastgoedtransacties.

Altijd zetten wij de belangen van de klant voorop, waken wij over de hoogste ethische normen en houden wij rekening met het maatschappelijk aspect. 

MEER INFORMATIE OF WENST U SAMEN TE WERKEN?

Of bel ons 014 23 48 23

Wat wij willen bereiken

Onze missie als vastgoedmakelaar en adviseur is om op een proactieve manier commercieel vastgoed rendabel te maken voor onze klanten en hun partners, met respect voor de gemeenschap.

Wanneer we volledig op de hoogte zijn van uw wensen, huidige activiteiten en toekomstplannendenken wij met u mee over de beste strategie inzake uw bedrijfsvastgoed, zodat uw aankoop, verkoop of belegging perfect aansluit bij uw profiel.

Naast advies, transacties in investeren in vastgoed doen wij ook vastgoedbemiddeling. Wij proberen ten allen tijde de plooien die voorkomen tussen huurder en verhuurder glad te strijken op een manier die tevredenstellend is voor beide partijen.

Onze troeven

+ Een ethische aanpak

Oreon Properties heeft bij het kopen, verkopen, huren en verhuren steeds oog voor de maatschappij en voor de strikte ethisch normen en waarden die beschreven staan in de deontologische code voor vastgoedmakelaars. 

+ Een betrouwbaar label

Oreon Properties is geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat wij steeds uw belangen voorop stellen. 

+ Waardevol advies


Zowel voor ondernemingen als voor investeerders biedt Oreon Properties nuttig en toepasbaar advies die uw zoektocht naar geschikt bedrijfsvastgoed vergemakkelijkt. Onze ervaring in de vastgoedmarkt geven wij graag door aan onze klan

+ Een vakkundige aanpak

Dankzij Oreon Properties hoeft u niet zelf de vastgoedmarkt uit te spitten. Wij vinden bedrijfsvastgoed dat aan uw eisen voldoet en filteren zelf door potentiële huurders en kopers. 

+ Aanzienlijk gegevensbestand

Oreon Properties regelt vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven en klanten. Via onze databank hebt u dan ook meteen toegang tot een ruim aanbod aan beschikbare panden en gronden, en tot een extensief klantenbestand. 

+ Professionele onderhandelingen

Onderhandelingen kunnen dankzij de wettelijke formaliteiten betreffende vastgoed wel eens uitlopen. Oreon Properties neemt de onderhandelingen op zich en regelt de beste voorwaarden voor beide partijen.

Wij maken graag tijd voor u.

Oreon Properties denkt graag met u mee over uw vastgoed en de inrichting ervan. Maak gerust een afspraak of contacteer ons via het contactformulier.